FORGOT YOUR DETAILS?

SERVICII

Distributie produse

In prezent, activitatea de distributie a firmei MEDITECH este axata pe urmatoarele domenii de activitate:

 • Cardiologie/Urgenta/ATI
 • Bloc Operator
 • Explorari/Diaganostic
 • Obstetrica/Neonatologie
 • Sterilizare
 • Consumabile

Echipa noastra de specialisti va intampina cu o experienta vasta in domeniul aparaturii medicale, seriozitate, promptitudine, produse de o calitate superioara si nu in ultimul rand .

Astfel, societatea noastra isi datoreaza ascensiunea calitatii produselor oferite, al nivelului inalt de calificare al personalului, maleabilitate si flexibilitate in negocieri, adaptabilitate la cerintele clientilor si o politica de vanzari in pas cu tendintele pietii.

In perioada urmatoare, compania va investi in dezvoltarea unei retele nationale de distributie atat a echipamentelor, dispozitivelor medicale cat si a consumabilelor specializate.

 


Asistenta tehnica

Pentru ORICE echipament medical, clientul nostru beneficiaza de asistenta tehnica de specialitate:

 • Montare si punere in functiune a echipamentelor medicale

Departamentul de Asistenta Tehnica furnizeaza cu competenta toate informatiile necesare pregatirii adecvate a spatiilor destinate instalarii echipamentelor, precum si a documentelor necesare. Avem grija ca echipamentele comandate sa ajunga in deplina siguranta, urmand a fi instalate si puse in functiune corespunzator specificatiilor tehnice ale producatorilor.

 • Instruirea personalului utilizator

Instruirea personalului utilizator se face de catre personal tehnic certificat care, datorita cunoasterii aprofundate a aparaturii medicale, dublata de experienta  indelungata, obtin rezultate foarte bune in formarea personalului utilizator. Ei beneficiaza de prezentarea aparaturii, a modului de functionare si primesc indicatii si contraindicatii privind utilizarea si manipularea. Fiecare aparat se preda impreuna cu Manualul de utilizare in limba romana.

 • Service in garantie
  Echipamentele comercializate MEDITECH sunt garantate pentru orice defectiune de material, de montaj sau fabricatie, pe o durata de 12 - 24 luni, in functie de producator. Prezenta garantie se aplica tuturor echipamentelor, atat timp cat acestea sunt intretinute si utilizate conform manualului de utilizare si a instructajului efectuat de specialistii nostri.
  Activitatea de service este asigurata de personal instruit . Pentru a asigura buna functionare a aparatelor medicale livrate furnizam piese de schimb in garantie si post-garantie, dar si materiale consumabile. MEDITECH dispune de autorizatii din partea producatorilor pentru toata gama de interventii tehnice.
 • Service post-garantie
  Dupa incheierea perioadei de garantie a echipamentelor medicale, exista posibilitatea de a opta pentru servicii de service la cerere sau pe baza de contract. Aceste masuri vor duce la reducerea posibilitatilor de defectare a echipamentelor, asigurand astfel o functionare continua, limitand riscul de a va intrerupe activitatea specifica.
 • De asemenea oferim SERVICE specializat si pentru alte echipament medical si incheiem contracte anuale de service avantajoase!
 • Revizii tehnice periodice

Calitatea serviciilor medicale oferite, productivitatea anumitor departamente, precum si performanta financiara a clientilor nostri din sectorul public si cel privat, depind de asigurarea unor servicii de inalta calitate din partea furnizorilor de echipamente, atat in perioada premergatoare achizitiei, cat si in timpul instalarii, al perioadelor de garantie si post-garantie.

 


Servicii integrate

Conceptul de „servicii integrate” este un concept nou pe piata din Romania, si a fost dezvoltat mai ales in sectorul privat. Pornind de la necesităţile actuale existente pe piaţa serviciilor medicale , de infiintarea de noi unitati medicale, se remarcă oportunitatea diversificării portofoliului de activităţi şi oferirea de servicii integrate. Clienții ne aleg pentru că se pot baza pe noi pentru recomandarea celei mai bune soluții tehnice în absolut orice etapă de dezvoltare:

- Servicii de proiectare, design si consultanta in afaceri medicale;
- Propunere de solutii de finantare;
- Management spitalicesc;
- Studierea pietei / concurentei; sondaje de piata;
- Efectuarea de studii de fezabilitate;
- Consultanta gratuita pentru alegerea personalizata a echipamentelor  medicale potrivite pentru fiecare client in parte, pentru a deservi cel mai bine nevoile lor, continuând cu analiza condițiilor oferite de spațiu pentru identificarea soluției optime de amenajare.

Cunoasterea sectorului sanitar romanesc, care este in continua expansiune, precum si intelegerea clara a conditiilor impuse de normele europene in vigoare, recomanda firma MEDITECH ca si consultantul de care aveti nevoie. Noi va putem oferi asistenta in toate fazele legate de planificare, executie si operare a unui proiectului.

 

TOP