FORGOT YOUR DETAILS?

Meditech-globul-pamantesc

       Firma MEDITECH a fost înfiinţată în anul 2002 ca o necesitate în urma schimbărilor survenite în domeniul politicii sanitare din România,reuşind prin promptitudine şi profesionalism să câştige o clientelă constantă şi numeroasă.Calitatea serviciilor,medicale oferite, precum si performanta financiara a clientilor nostri din sectorul public si cel privat, depind de asigurarea unor servicii de inalta calitate din partea noastra, atat in perioada premergatoare achizitiei, cat si in timpul instalarii, al perioadelor de garantie si post-garantie.

      Compania noastra importa si distribuie echipamente de inalta performanta pentru specialitatile: Cardiologie, Urgenta, Terapie Intensiva, Bloc Operator, Explorari functionale si diagnostic, Obstetrica, Neonatologie, Sterilizare, Mobilier medical si Consumabile. De asemenea la noi puteti gasi consumabile si produse de unica folosinta. MEDITECH este partener exclusiv pe piaţa românească al mai multor firme producătoare de aparatură medicală din Europa, Asia si America de Nord si este intr-o permanenta cautare de noi parteneri de valoare. Departamentul comercial este în continuă dezvoltare pentru a putea satisface toate exigenţele clienţilor nostri.
Alături de partea comercială, activitatea de service a fost şi este o activitate emblematică, acordându-i-se o atenţie deosebită.
Capacitatea de soluţionare a problemelor apărute este sustinuta si prin dotarea cu echipamente tehnice performante, specifice acestei activităţi. Firma MEDITECH asigura service in garantie si postgarantie pentru aparatura comercializata.
In scopul asigurarii unor servicii de calitate pentru clientii nostri dar si pentru alinierea la standardele europene si mondiale de calitate, în anul 2006 firma MEDITECH a obţinut certificarea în domeniul managementului calităţii. De atunci preocuparea noastra permanenta este de a mentine si imbunatatii un sistem al calitatii conform SR EN ISO 9001:2008, certificat de catre TUV.

Deoarece suntem o companie dinamica de servicii integrate, va oferim experienta noastra in domeniu pentru a gasi impreuna solutia tuturor problemelor dumneavoastra. Scopul nostru este de a imbunatati calitatea vietii prin oferirea de solutii viabile si performante.

MEDITECH doreste sa devina un lider de piata in domeniile in care activeaza si un partener de incredere pentru producatorii si clientii sai.

 


Actele normative care guvernează domeniul le puteți consulta pe site-ul Ministerului Sanatatii, in cadrul

 ptsite_i Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale

 

TOP